CE ESTE UN PRIETEN?

   

              

    Persoana care te cunoaste,si te iubeste exact asa cum esti,pesoana care este speciala si aproape de inima ta astfel incat nici-o distanta nu este prea mare.

   Persoana care te intelege fara cuvinte rostite,ramane langa tine cand lucrurile merg greu,si de buna voie discuta toate problemele cu tine pana cand toate acestea dispar din calea ta…

    Si chiar daca nu sunteti aproape si distanta va desparte,cand auzi un prieten inima iti tresalta,si atunci intelegi din nou de ce prietenia este  DARUL CEL MAI SCUMP AL VIETII! 

      Ce reprezinta pentru tine un prieten?
      De ce avem nevoie de un prieten care sa ne fie alaturi?
      De ce este prietenia darul cel mai scump al vietii?

   Ce frumos suna sa spui:MULTUMESC PENTRU PRIETENIA TA!

Reclame

4 comentarii (+add yours?)

 1. costin84
  iun. 29, 2008 @ 18:43:52

  Da. Ai atins un subiect sensibil.PRIETENIA,ce frumos.
  Mie imi place foarte mult un motto care suna cam asa:”Prietenia este un cuvant,pe care foarte multi il rostesc,insa putini stiu ce inseamna”
  Cum bine stim inca de la crearea lumii Dumnezeu dupa ce la facut pe Adam,a zis sa-i faca pe cineva cu care sa stea,un prieten,fap care a dus la crearea Evei.Oamenii au fost creati pentru o convietuire armonioasa insa cu caractere diferite.

  De ce avem nevoie de un prieten?
  Un deget pus pe rana,unui om ce sufera de marea suferinta a SINGURATATII. De ce suferinta?Incaracaturile emotionale si nu numai duc la posomorarea sufletului si la imbatrinirea lui daca sunt tinute in el.Incarcatura cu care omulul traieste trbuie refulata in diverse activitati.Cum floare tresalta cand cineva vine la ea si o uda, asa si omu isi revigoreaza sufletul,cand cineva vine si impreuna impart trairile,gandurile,emotiile,lucrurile si diveresele activitati care fac convietuirea mai frumoasa. Atat de multe sunt de spus incat nu stiu daca nu cumva plictisesc,fapt ce nu verau sa se intample.

  Răspunde

 2. Balauca Claudia
  iun. 29, 2008 @ 21:04:02

  PRIETENIA….ESTE UN CUVANT SPECIAL PENTRU MINE…IMI PLACE SA-MI FAC PRIETENI…
  Am ales o poza foarte sugestiva …sunt eu si prietena mea,Simona,doua prietene de nedespartit!Va doresc sa aveti parte de asemenea oameni!

  Răspunde

 3. Balauca Claudia
  iun. 29, 2008 @ 21:07:41

  Costin,e bine ca poti sa te exprimi prin scris…nu plictisesti pe nimeni….din contra sunt interesante postarile tale!Si mie imi place sa fiu detailata…sa ma exprim ….deci te inteleg….;)Daca mai ai ceva de completat,o poti face,caci e chiar interesant…

  Răspunde

 4. salvatdeisus
  aug. 17, 2008 @ 10:40:18

  da intr-adevar avem nevoie de prieteni, chiar saptamana asta am realizat inca odata acest lucru, si este cu mult mai greu pentru noi tinerii din ziua de azi(bineinteles privind spre latura dinspre o prietenie intre un baiat si o fata), sa acceptam ca poate Dumnezeu uneori ne vrea prieteni decat prieteni/iubiti, si astfel noi trebuie sa pretuim orice dar de la El, chiar daca nu este asa cum ne-am dori noi…

  Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: