Sunt moștenitor al Regelui Regilor!

Să presupunem că tocmai te-ai trezit. Ochii îți sunt lipiți încă de somn, dar trebuie să te trezești. Ai o nouă zi în față.

Dacă astăzi ai afla că ai fost ales ca moștenitor al celui mai mare Rege din acest Univers cum ai reacționa?

De duci să-ți verifici corespondența și printre scrisori,una iese în evidență. Timbrul este atat de ciudat. Iar plicul..Nu ai m-ai vazut așa ceva.

Am primit și eu acestă scrisoare minunată și am fost atât de fericită  să aflu că sunt moștenitoare a Regelui Regilor, Domnul Domnilor, Iehova, Dumnezeu!

Am vrut să-mi împărtășesc bucuria cu tine, dragă cititorule și am căutat în Biblie texte care să-mi descrie acestă moștenire.  Te invit să le citim împreună:

1 Cronici 16:31 Să se bucure cerurile, şi să se înveselească pământul! Să se spună printre neamuri că Domnul împărăţeşte!

Isaia 37:16 „Doamne al oştirilor, Dumnezeul lui Israel, care şezi pe heruvimi! Tu eşti singurul Dumnezeu al tuturor împărăţiilor pământului! Tu ai făcut cerurile şi pământul!

Isaia 45:18 Căci aşa vorbeşte Domnul, Făcătorul cerurilor, singurul Dumnezeu, care a întocmit pământul, l-a făcut şi l-a întărit, l-a făcut nu ca să fie pustiu, ci l-a întocmit ca să fie locuit: „Eu sunt Domnul, şi nu este altul!

Isaia 51:16 Eu pun cuvintele Mele în gura ta, şi te acopăr cu umbra mâinii Mele, ca să întind ceruri noi şi să întemeiez un pământ nou, şi să zic Sionului: ,Tu eşti poporul Meu!’

Isaia 66:22 Căci după cum cerurile cele noi, şi pământul cel nou, pe care le voi face, vor dăinui înaintea Mea – zice Domnul – aşa va dăinui şi sămânţa voastră şi numele vostru.

Matei 18:3 şi le-a zis: „Adevărat vă spun că, dacă nu vă veţi întoarce la Dumnezeu şi nu vă veţi face ca nişte copilaşi, cu nici un chip nu veţi intra în Împărăţia cerurilor.

Matei 24:31 El va trimite pe îngerii Săi cu trâmbiţa răsunătoare, şi vor aduna pe aleşii Lui din cele patru vânturi, de la o margine a cerurilor până la cealaltă.

Matei 24:36 Despre ziua aceea şi despre ceasul acela, nu ştie nimeni: nici îngerii din ceruri, nici Fiul, ci numai Tatăl.

Evrei 4:14 Astfel, fiindcă avem un Mare Preot însemnat, care a străbătut cerurile – pe Isus, Fiul lui Dumnezeu – să rămânem tari în mărturisirea noastră.

2 Petru 3:10 Ziua Domnului însă va veni ca un hoţ. În ziua aceea, cerurile vor trece cu trosnet, trupurile cereşti se vor topi de mare căldură, şi pământul, cu tot ce este pe el, va arde.

CONCLUZIE: De astăzi doresc să citesc cu sânguință Sfintele Scripturi și să fiu asemenea Tatălui meu. Doresc să-L reprezint pe acest pământ și să-L aștept pregătit în orice clipă. Aștept să merg acasă să mă întâlnesc cu Tatăl meu iubit.

De astăzi scrisoarea a fost trimisă și în poșta ta.

VREI ȘI TU SĂ MERGI CU MINE?


6 comentarii (+add yours?)

 1. Adi Valean
  feb. 22, 2010 @ 20:30:48

  Stiri Crestine.ro susține misionarii și organizațiile de misiune în mod special cele din Romania. Am ales săptămânal să prezentăm câte un misionar român, să îi sprijinim în rugăciune și să îi întrebam de nevoile lor financiare sau de altă natura, și cât avem posibilitatea să îi susținem. Vreau să vă provoc și pe voi cititorii site-ului să vă alăturați echipei Stiri Crestine.ro și să luptăm în linia a două spijinind misionarii noștri.

  Rog pe cei care dețin bloguri și site-uri să ne susțină afisând banner-ul care l-am pregatit pentru acest proiect, și dacă se poate să posteze informațiile care le postam noi despre misionari.

  Codul pentru bannere il gasiti aici ! Bannerul se va schimba în fiecare săptămână în mod automat.

  Daca veti posta un bannerul site-ul/blog-ul dvs. va aparea pe prima pagina a site-ul nostru http://www.stiricrestine.ro la rubrica: Ne sustin! Lasati-ne un mesaj daca ati afisat bannerul.

  Răspunde

 2. cristi
  feb. 28, 2010 @ 20:55:25

  de ce sa citesti biblia in fiecare zi? textul e scris gresit…

  Răspunde

 3. Balauca Claudia
  mart. 13, 2010 @ 18:08:17

  Cristi, nu știu cum Îl percepi tu pe Dumnezeu, nu stiu care sunt convingerile tale, dar dacă spui că Biblia este scrisă greșit… Ce înțelegi tu prin termenul de ,,GREȘIT”? Faptul că există multe traduceri, sau anulezi cu totul validitatea ei? Te invit să-ți susții punctul de vedere.

  Răspunde

 4. cristi
  mai 19, 2010 @ 12:52:19

  textul din imagine e scris gresit, dpdv al limbii romane nu poti scrie ” si cauta sa ma reprezinti pe pamant ca reprezentant al meu „, cred ca la asta m-am referit si nu la biblie. Iar legat de faptul cum il percep eu pe D, ce pareri am despre religie, despre biblie…mai bine le tin pentru mine dar as vrea sa iti dau un exercitiu de gandire 🙂 :” Daca ai fi singura persoana din lume care ar sti o limba moarta si te-ar pune cineva sa traduci din acea limba in limba noastra o carte atat de importanta ca biblia, esti sigura ca vei traduce ce scrie acolo sau vei traduce asa cum crezi tu ca e bine sa traduci? ” 🙂 Si nu mi-ai raspuns: de ce sa citesti biblia in fiecare zi?

  Răspunde

 5. gradinaeden
  nov. 04, 2010 @ 19:49:07

  http://www.gradinaeden.wordpress.com promoveaza o invatatura care arata drumul inapoi in binecuvantarea gradinii Eden, drum pe care Hristos prin jertfa Lui l-a facut posibil pentru noi, luand asupra Lui pacatul, boala si blestemul.

  Daca doriti putem face schimb de linkuri pentru blogroll

  Răspunde

 6. tudodsa carla elena
  nov. 09, 2010 @ 18:49:38

  da cristi cum poti vb asa de Dumnezeu/?

  Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: